top of page

AUTORAMEN TINTEN

Alles wat je wilt weten over het tinten van je autoramen

AUTORAMEN TINTEN

Het ramen tinten wordt door ons professioneel en vakkundig gedaan en door onze jarenlange ervaring stelt dat ons in staat om kwaliteit op maat te leveren. 

 

Er is standaard keuze uit 5 verschillende tinten folie.  De ramen worden getint met een hoogwaardige folie van Johnson Window Films. Dit garandeert een extra lange levensduur, hierdoor kunnen wij levenslange garantie geven op zowel de montage als de folie. 

 

Een goede eigenschap van hoge kwaliteit autoraamfolie is dat er geen verkleuring op treedt en de folie geen goedkope blauwe gloed heeft. 

 

Lees hier meer over de voordelen van autoramen tinten.

Afspraak maken? Bel 070-3681097 of vul het contact formulier in.

Volvo ramen tinten tintandgo Den Haag
Tesla ramen tinten tintandgo Den Haag

70%

45%

35%

20%

5%

5 Tinten Folie

In onze werkplaats kunnen wij de verschillende soorten tinten folie vanuit voorraad met u bespreken. Dit geldt zowel voor de standaard tintfolies, de extra UV werende folies voor mensen met zonne-allergie en de extra dikke inbraakwerende folies. 

Ook hebben wij diverse voorbeeld ruitjes zodat je precies kan zien wat het mooiste op jouw auto staat.

5 tinten
7 redenen waarom

Wat zijn de voordelen van ramen tinten

 

 

1. Uitstraling

Veel mensen vinden een auto niks anders dan een vervoersmiddel en gebruiken het enkel om van A naar B te gaan.

Jij wilt uniek en anders zijn. Geblindeerde autoruiten geven je auto een stijlvolle en chique uitstraling. Bovendien kan je met een ‘zakelijke’ auto ook wat sportiever overkomen.

 

2. Veiligheid en ongevallen

De veiligheidsfolie voor auto’s is dikker dan normale raamfolie, en geeft daarom meer bescherming. Bijvoorbeeld bij rondvliegend glas bij ongevallen, en maakt het moeilijker om de ruiten bij inbraak van buitenaf in te slaan. Folie is dan ook zeker een aanrader voor mensen met een ingebouwd navigatiesysteem.

 

3. Vermindert schittering

Schittering van de zon, of koplampen in het donker kunnen je verblinden wanneer je onderweg bent. Het installeren van raamfolie op je zij- en achterramen kunnen deze risico’s verminderen.

 

4. Inbraakwerend

Denk eens aan inbrekers die je auto als prooi zien. Zodra je de juist keuze maakt voor de folie, kunnen inbrekers en mensen van buiten moeilijk tot niet naar binnen kijken. Daarnaast houdt de raamfolie het glas bij elkaar zodra het glas wordt ingegooid of ingeslagen. De inbreker zal hierdoor veel meer tijd nodig hebben waardoor je auto al gauw geen doelwit meer zal zijn.

 

5. Bescherming van interieur

Door zonnestralen kan het interieur van je auto zeer heet worden. Uiteindelijk zullen er verkleuringen ontstaan, goede glasfolie kan dit voorkomen. Door de UV-reducerende werking van de speciale glasfolie kan de oppervlakte temperatuur verminderd worden tot wel 16 °C en verbleekt je interieur en andere spullen in je auto minder snel. Omdat je auto koeler zal zijn met geblindeerde autoruiten zal je ook minder je airco gebruiken, dit zal leiden tot een besparing van brandstof.

 

6 en 7. Warmte en UV werend

Naast dat UV licht slecht is voor het interieur van je voertuig, word je bij lange ritten blootgesteld aan een grote dosis Uv-A en Uv-B stralingen. De letters A en B staan voor de Uv index, Uv B is het gevaarlijkste en kan zorgen dat je huid rood kleurt, verbrandt en in de ergste gevallen kan je zelfs huidkanker krijgen. Uv A heeft dezelfde effecten als Uv B maar dan in mindere mate. 

Mensen zijn erg gevoelig voor dergelijke stralingen, vooral baby’s en jonge kinderen moeten hier goed voor beschermd worden. Goede raamfolie kan jou, je baby en/of jonge kinderen goed beschermen. Het vermindert 99 procent van de schadelijke UV-stralen (A & B). Je beschermt jezelf en je kinderen tegen huidkanker en gaat het verouderingsproces van de huid tegen.

Anchor 1

NIET VAN FABRIEK AF TE ONDERSCHEIDEN

Geen witte rand bovenaan het raam

 

Bij ons wordt het volledige raam getint en is er geen ongetinte rand zichtbaar bovenaan het raam. Dit in tegenstelling tot hoe andere bedrijven dit soms doen om het los laten van de folie te voorkomen. Wij hebben dusdanig veel ervaring waardoor dit absoluut niet nodig is. Wij geven dan ook levenslange garantie op de montage en de folie.

Dot Matrix Ramen Tinten
VOORKOM KRASSEN, BARSTEN EN GRAFFITI MET VEILIGHEIDSFOLIE
VOOR WONING en KANTOOR

ONZE WERKWIJZE

Wij blinderen auto's in onze garage aan de Hoogweg 2c in De Lier. Bij het aanleveren van de auto kunnen we samen de gewenste tint van de folie bekijken en lichtdoorlaatbaarheid van de folie nog eens extra goed bekijken. In de garage hebben we namelijk alle tinten op testruiten geplakt. 

 

De gemiddelde duur van de werkzaamheden bedraagt 3 uur. Je kunt hier uiteraard op wachten. WiFi en koffie zijn aanwezig! Indien gewenst kan je ook gebruik maken van de gratis leenauto.

Als we klaar zijn lopen we alle werkzaamheden samen na. Ook krijg je een garantiebewijs en een klein onderhoudskitje van ons cadeau.

Wilt u een afspraak maken? Bel dan 070-3681097 of mail ons.

Auto ramen tinten VW Golf
Werkwijze ramen tinten
Geen luchtranden
bottom of page