top of page

AUTORAMEN TINTEN

MEER PRIVACY, MINDER WARM en MEER LOOKS!

PRIJZEN AUTORAMEN TINTEN

5 Ramen Hatchback | € 299,-

LEVENSLANGE GARANTIE OP DE FOLIE EN DE MONTAGE. INCL CERTIFICAAT.

3 Ramen Hatchback | € 245,-

3 Ramen Coupe | € 325,-

5 Ramen Station / SUV | € 350,-

5 Ramen Sedan | € 350,-

7 Ramen Station / SUV € 375,-

PRIJZEN LOSSE RAMEN TINTEN

Driehoekruit voordeur:

Voorportier + driehoekruit:
Voorportier:

Voorruit:

Achterportier:
Achterportier + driehoekruit:
Zijruit vast <50cm:
Zijruit vast >50cm (bijv. dubbele cabine):
Achterruit station, hatchback of 2x deur:
Achterruit sedan of coupe:

De donkerste tint (5%) heeft een meerprijs van 5% op de bovenstaande bedragen. Andere tinten zijn bij de prijs inbegrepen.

€  35,-

€  95,-

€  75,-

€250,-

€  75,-

€  95,-

€  75,-

€ 110,-

€150,-

€195,-

Ramen tinten Audi
Audi-A6-Avant-wit-tini-and-go_edited.jpg

WAT IS EEN A-STIJL EN B-STIJL?

De A-stijl is het deel wat bij de spiegel en vooruit naar boven loopt. De B-stijl is is het stuk tussen de ruiten bij de voor en achterdeur. Bij het tinten wordt er dan gesproken of je de ramen getint wil hebben vanaf de A-stijl of de B-stijl. Bij de A-stijl houd het gewoon in dat de voorportieren ook getint worden.

PORTFOLIO AUTO RAMEN TINTEN

KLAAR TERWIJL JE WACHT OF GEBRUIK VAN LEENAUTO

Afhankelijk van het aantal te tinten ramen neemt het tinten tussen de 2 en 4 uur in beslag, ondertussen kan je bij ons in wachtruimte plaats nemen onder het genot van drankje. Ook hebben we WiFi waar je gebruik van kan maken. 

Heb je geen tijd om te wachten dan kan je op basis van beschikbaarheid gebruik maken van onze leenauto's.

Auto ramen tinten VW Golf

ONZE WERKWIJZE

Bij Tint&Go, hanteren we een professionele en klantgerichte werkwijze voor het tinten van je autoramen. Op de dag van de afspraak heb je de mogelijkheid om je tint te kiezen uit onze vijf beschikbare tintniveaus: 70%, 45%, 35%, 20%, en 5%. Dit zorgt ervoor dat je precies de look en functionaliteit krijgt die je wenst, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en behoeften.

Het tinten van je ramen is een zorgvuldig proces dat tussen de 3 en 5 uur in beslag neemt. We begrijpen dat je tijd waardevol is, daarom bieden we je de keuze: je kunt wachten in onze comfortabele wachtruimte of gebruikmaken van onze leenauto-service, zodat je je dag ongestoord kunt voortzetten terwijl wij aan je auto werken.

Na afloop van de service ontvang je niet alleen een auto met prachtig getinte ramen, maar ook een certificaat/garantiebewijs dat de kwaliteit en duurzaamheid van onze werkzaamheden bevestigt. Bovendien voorzien we je van een onderhoudssetje, zodat je je getinte ramen optimaal kunt onderhouden en zo lang mogelijk van het resultaat kunt genieten.

NIET VAN FABRIEK AF TE ONDERSCHEIDEN

Geen witte rand bovenaan het raam

 

Bij ons wordt het volledige raam getint en is er geen ongetinte rand zichtbaar bovenaan het raam. Dit in tegenstelling tot hoe andere bedrijven dit soms doen om het los laten van de folie te voorkomen. Wij hebben dusdanig veel ervaring waardoor dit absoluut niet nodig is. Wij geven dan ook levenslange garantie op de montage en de folie.

Dot Matrix Ramen Tinten

OUR SHOP REFLECTS OUR WORK

bottom of page