top of page

AUTORAMEN TINTEN

MEER PRIVACY, MINDER WARM en MEER LOOKS!

PRIJZEN AUTORAMEN TINTEN

5 Ramen Hatchback | € 325,-

LEVENSLANGE GARANTIE OP DE FOLIE EN DE MONTAGE. INCL CERTIFICAAT.

3 Ramen Hatchback | € 299,-

3 Ramen Coupe | € 345,-

5 Ramen Station / SUV | € 375,-

5 Ramen Sedan | € 350,-

7 Ramen Station / SUV € 399,-

PRIJZEN LOSSE RAMEN TINTEN

Driehoekruit voordeur:

Voorportier + driehoekruit:
Voorportier:

Voorruit:

Achterportier:
Achterportier + driehoekruit:
Zijruit vast <50cm:
Zijruit vast >50cm (bijv. dubbele cabine):
Achterruit station, hatchback of 2x deur:
Achterruit sedan of coupe:

De donkerste tint (5%) heeft een meerprijs van 5% op de bovenstaande bedragen. Andere tinten zijn bij de prijs inbegrepen.

€  35,-

€  95,-

€  75,-

€250,-

€  75,-

€  95,-

€  75,-

€ 110,-

€150,-

€195,-

Ramen tinten Audi
Audi-A6-Avant-wit-tini-and-go_edited.jpg

WAT IS EEN A-STIJL EN B-STIJL?

De A-stijl is het deel wat bij de spiegel en vooruit naar boven loopt. De B-stijl is is het stuk tussen de ruiten bij de voor en achterdeur. Bij het tinten wordt er dan gesproken of je de ramen getint wil hebben vanaf de A-stijl of de B-stijl. Bij de A-stijl houd het gewoon in dat de voorportieren ook getint worden.

PORTFOLIO AUTO RAMEN TINTEN

KLAAR TERWIJL JE WACHT OF GRATIS LEENAUTO

Afhankelijk van het aantal te tinten ramen neemt het tinten tussen de 2 en 4 uur in beslag, ondertussen kan je bij ons in wachtruimte plaats nemen onder het genot van drankje. Ook hebben we WiFi waar je gebruik van kan maken. 

Heb je geen tijd om te wachten dan kan je op basis van beschikbaarheid gebruik maken van onze gratis leenauto. Je betaald alleen de gebruikte brandstofkosten.

ONZE WERKWIJZE

Wij blinderen auto's in onze garage aan de Hoogweg 2c in De Lier. Bij het aanleveren van de auto kunnen we samen de gewenste tint van de folie bekijken en lichtdoorlaatbaarheid van de folie nog eens extra goed bekijken. In de garage hebben we namelijk alle tinten op testruiten geplakt. 

 

De gemiddelde duur van de werkzaamheden bedraagt 3 uur. Je kunt hier uiteraard op wachten. WiFi en koffie zijn aanwezig! Indien gewenst kan je ook gebruik maken van de gratis leenauto.

Als we klaar zijn lopen we alle werkzaamheden samen na. Ook krijg je een garantiebewijs en een klein onderhoudskitje van ons cadeau.

Wilt u een afspraak maken? Bel dan 070-3681097 of mail ons.

Auto ramen tinten VW Golf

NIET VAN FABRIEK AF TE ONDERSCHEIDEN

Geen witte rand bovenaan het raam

 

Bij ons wordt het volledige raam getint en is er geen ongetinte rand zichtbaar bovenaan het raam. Dit in tegenstelling tot hoe andere bedrijven dit soms doen om het los laten van de folie te voorkomen. Wij hebben dusdanig veel ervaring waardoor dit absoluut niet nodig is. Wij geven dan ook levenslange garantie op de montage en de folie.

Dot Matrix Ramen Tinten

OUR SHOP REFLECTS OUR WORK

bottom of page