top of page

VEILIGHEIDSFOLIE

VOORKOM KRASSEN, INBRAAK EN GRAFFITY

Voorkom krassen, inbraak en graffiti

 

Er zijn een 3-tal veiligheidsfolies die verschillende soorten criminaliteit tegengaan. Voorkom deze vervelende schade door middel van onderstaande folies.

2 in 1! Anti-graffiti folie / Anti-kras folie

Het verwijderen van graffiti is een dure en langdurige klus. Dankzij onze speciale anti-graffiti folie zijn uw ruiten hiertegen beschermd.

De graffiti is gemakkelijk te verwijderen door de folie eraf te halen. Ook beschermt deze folie de ruiten tegen krassen.

Deze folie bestaat uit 4 lagen, wanneer er schade wordt aangebracht zit deze dus niet op het glas zelf, maar op een dun laagje kunststof. U bent dus 4 keer beschermd, wanneer er onverhoopt toch krassen of graffiti wordt aangebracht is dit simpelweg te verwijderen door een laagje van de folie van de ruit af te halen. Wanneer de lagen op zijn kunnen wij de ruit weer opnieuw voorzien van folie.

TintAndGo werkt alleen met de beste producten. Onze folie is van het van het gerenommeerde merk Johnson Window Films. Door de folie zijn uw ramen optimaal beschermd tegen graffiti en krassen. 

Onzichtbaar anti-kras folie op winkelruiten en voertuigen

Elke soort glas is te beschermen tegen krassen. Door vandalisme raakt glas beschadigd, anti-kras folie van Johnson Window Films vangt de krassen op. Het zicht is net zo helder als gewoon glas en door de verschillende lagen komen de krassen nooit op het glas zelf. En er blijven geen lijmresten achter door de folie. Overigens verwijdert u ook graffiti eenvoudig door het anti-kras folie.

Waarom anti-kras folie aanbrengen

Anti-kras folie wordt veel gebruikt op overheidsobjecten. Bus-, trein- en metrohokjes, maar ook op de ramen van de voertuigen zelf. Deze folie kan niet op autoruiten aangebracht worden. 

Heeft u al krassen op uw ruiten?

Wij kunnen desgewenst de krassen eerst verwijderen, ook als u geen anti-kras folie op uw ruiten heeft. Daarna kunnen wij de anti-kras folie aan brengen om nieuwe krassen tegen te gaan.

Onze ervaren monteurs brengen het anti-kras folie vakkundig aan op uw ruiten. Hiermee zijn uw ruiten optimaal beschermd tegen krassen en graffiti. 

Anti-inbraak folie

De meeste inbrekers tikken een ruitje in. Als u anti-inbraak folie op de ramen heeft gaat ze dat niet meer lukken. Uw ramen worden zo sterk als veiligheidsglas. Alle anti-inbraak folie zijn transparant waardoor u niet zal zien dat er folie op zit.

De anti-inbraak folie heeft als doel om de glasbreuk te beperken. De folie bestaat uit meerdere lagen polyester en wordt aan het glas bevestigd met een stevige lijm. Door deze combinatie wordt het glas tijdens het breken bij elkaar gehouden. Door de anti-inbraak folie worden inbrekers vertraagd en zullen zij bovendien veel lawaai maken. Inplaats van het boevenpad zullen zij het hazenpad kiezen!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Afspraak maken? Bel 070-3681097 of klik hier.

bottom of page